Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hans Vanaken voor tweede jaar op rij verkozen tot ‘Profvoetballer van het Jaar’

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

De Gouden Schoen had hij al op zak en vanavond is Hans Vanaken ook nog eens verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. Onze 26-jarige draaischijf volgt zichzelf op op de erelijst en bekroont zo een topseizoen waarin hij zowel qua doelpunten als assists ruim in de dubbele cijfers zit.

Hans Vanaken mocht zijn trofee in ontvangst nemen op het Pro League Gala in Autoworld Brussel, een prijs die hij overigens te danken heeft aan zijn collega-voetballers en dat maakt het toch extra speciaal. Uiteindelijk eindigde de minzame Limburger met 361 punten, dat zijn er 13 meer dan Ruslan Malinovskyi. Alejandro Pozuelo eindigde als derde met 242 punten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws