Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hallucinant: na Jan Breydel besmeuren paars-witte vandalen nu ook Sclessin

Een groepje supporters van Anderlecht kon het afgelopen weekend niet laten om het Jan Breydelstadion te vandaliseren met graffiti en weinig fraaie opschriften en intussen heeft ook Standard het bezoek gekregen van een stelletje Brusselse onruststokers.

In de Waalse media pakt men uitvoerig uit met de nieuwe vandalenstreken vanwege RSCA-supporters, dit keer uitgevoerd op Sclessin. Geen toeval natuurlijk want aanstaande zondag staat in het Astridpark in Brussel de immer beladen en vurige klassieker tussen Anderlecht-en Standard op het programma. De gemoederen lijken nu dan ook al danig verhit…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws