Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Genk is gewaarschuwd: “Het wordt een heksenketel” en “We weten wat hun zwakke punten zijn”

Club-fans 1891 blauwe vlagjes (Club Brugge - Genk)

Club Brugge blijft aanklampen in de titelstrijd en uitgerekend volgende week komt de fiere leider Genk op bezoek in Jan Breydel. Een sleutelwedstrijd waar het hele voetballand al reikhalzend naar uitkijkt en ook voor Ruud Vormer kan het niet snel genoeg zondag zijn.

“Ik heb het vorige week al gezegd na de match tegen Anderlecht: wij moeten gewoon doorgaan. Wij moeten proberen alles te winnen en dan gaan we zien waar het schip strandt. We blijven achtervolgen, dat is onze enige optie. We mogen geen punten meer morsen en deze zege was een heel belangrijke want volgende week wordt het een heksenketel.”

De kapitein lijkt zich nu al te verlekkeren op het afsluitende drieluik van play-off 1: “Het worden hele, mooie belangrijke wedstrijden, die laatste drie. We blijven gas geven. Onze eerste helft tegen Gent was volgens mij gewoon goed, de tweede helft minder, maar wij hebben wel drie puntjes.”

Vormer mocht bij Play Sports natuurlijk ook zijn zegje doen over de VAR: “Wij weten het ook niet hé, wat er allemaal gebeurt. Ik hoorde over onze goal dat het buitenspel was en bij Gent was het ook van dat en bij Anderlecht was het toch ook een handsbal die 1-0? Maar ja, het is altijd moeilijk voor die mannen. Het hoort er nu eenmaal bij.”

Marc Degryse wilde nog weten wat de Nederlandse middenvelder vond van Genk vrijdag: “Het is gewoon een heel goed team, een heel sterk elftal. Het plaatje klopt. Ik denk dat Phille (Philippe Clement, red.) het goed heeft neergezet daar, maar wij weten ook wat hun zwakke punten zijn en we gaan Genk proberen pijn te doen zondag. Wat hun zwakke punten zijn? Dat houden we voor ons, hé”, besluit Vormer met een schalkse knipoog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws