Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Gegeerde smaakmaker in JPL verkiest kampioen Genk boven Club Brugge’

Jelle Vossen (Club Brugge - Genk) (2)

Nu het seizoen 2018-2019 voltooid verleden tijd kan de transfermolen langzaam maar zeker weer op gang gedraaid worden. Club Brugge moet niet alleen op zoek naar een nieuwe coach, er zal ook wat vers bloed toegevoegd worden aan de spelerskern.

Een potentiële nieuwkomer in Jan Breydel is Theo Bongonda. De dribbelvaardige flankspeler van Zulte Waregem staat in de belangstelling van blauw-zwart, maar ook kersvers landskampioen Genk heeft zijn oog laten vallen op onze 23-jarige landgenoot.

Bongonda, dit seizoen goed voor 14 goals en 14 assists in 39 matchen, zou alvast een voorkeur hebben voor Genk en een persoonlijk akkoord zou zelfs als nabij zijn. Al moet er ook op clubniveau nog overeenstemming gevonden worden want de winger heeft nog een contract tot eind juni 2022.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws