Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gaat Leko weldra aan de slag bij andere Belgische club? “Het is een mooie topploeg en hij verdient dat ook”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Ivan Leko is nog maar net weg in Brugge, maar toch wordt er al druk gespeculeerd over zijn toekomst. Of die in het binnenland ligt is nog niet duidelijk, maar het zou zomaar kunnen dat de Kroatische coach straks aan de slag gaat bij een concurrent van blauw-zwart.

“Momenteel is er nog niets concreets bij hem. Bij ons allemaal niet, want we zijn pas net werkloos”, verzekert onze afscheidnemende T2 Rudi Cossey in Het Nieuwsblad.

Al laat hij wel al een ballonnetje op: “Wij gaan ervan uit dat Clement naar Club gaat en zijn eigen staf meebrengt. Daarom moesten wij vertrekken. Waarom zou Ivan dan niet naar Genk kunnen? Het is een mooie topploeg en hij verdient dat ook”, besluit de 57-jarige Cossey.

Ivan Leko zelf zegt het volgende over zijn toekomst: “Nu wacht ik. Ik wil als trainer naar de top. If you dream, dream big. Misschien blijf ik in België, misschien ga ik naar het buitenland, misschien komt er niets interessants. We zien wel”, aldus de coach die ons vorig jaar naar de titel leidde.

Al voegt hij er wel nog aan toe: “Ik pas inderdaad overal. Maar ik ga niet vragen of ik ergens mag beginnen. Ik ben een emotionele coach en ik moet liefde van de andere kant voelen. Als ik dat voel dan geef ik alles. Ik hoef geen tien clubs. Gewoon één voorzitter die absoluut met mij wil werken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws