Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans plannen opnieuw onvergetelijke opwachting van spelersbus: “Een van meest magische momenten in mijn carrière”

Verwelkoming spelersbus Club - Anderlecht

De fans van Club Brugge zullen zondag als gekken uit de bol gaan tegen Genk en voor de match zal het in en rond Jan Breydel al in vuur en vlam staan want de supporters willen naar analogie met de titelmatch van drie jaar geleden tegen Anderlecht opnieuw de spelersbus verwelkomen.

De legendarische beelden van 15 mei 2016 staan nog op het netvlies van iedere Clubfan gebrand en tegen Genk wil de fanatieke aanhang van blauw-zwart de straten in en rond Olympia opnieuw omtoveren tot een indrukwekkende vuur- en rookzee. Timmy Simons weet alvast als geen ander hoe veel impact zo’n opwachting van de spelersbus kan hebben.

“De aankomst of de verwelkoming van onze supporters in 2016, dat was fenomenaal. Dat is eigenlijk een van de meest magische momenten in mijn carrière geweest. Dat is tweeledig: het kan verlammend of stimulerend werken. Bij ons was het alvast het tweede. Iedereen was zo gebrand op die titel. Bij aankomst dacht iedereen op die bus: ‘Zet die bus stil, laat ons meteen het veld op en we gaan er tegenaan!'”, klinkt het bij Play Sports.

Bekijk HIER het evenement op Facebook, Afspraak zondag vanaf 16 uur!

© Facebook

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws