Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans bezorgen Leko onvergetelijk afscheid: “Merci Leko!” en “Leko is a Bruges boy!”

© Play Sports

De 3-2 zege tegen Antwerp was vanavond voor één keertje bijzaak. In Jan Breydel stond alles in het teken van het afscheid van Ivan Leko. De Kroatische coach kreeg na de match een staande ovatie en werd door de supporters zelfs terug op het veld geroepen. Kippenvel!

Terwijl de spelers aan hun laatste ererondje van het seizoen bezig waren, pakten de supporters uit met een schitterend eerbetoon aan Ivan Leko. De trainer, die vlak na affluiten al uitgebreid het publiek had uitgezwaaid en bedankt voor de steun en alle mooie momenten, kon dan ook niet anders dan terugkeren als een echte rockster.

“Ivan Leko Bruges Army”, “Merci Leko” en “Leko is a Bruges boy”, klonk het uit duizenden flink gesmeerde kelen. Een zichtbaar geëmotioneerde T1 mocht als ceremoniemeester de samenzang met de supporters in gang steken en betrok ook de zo goed als zeker vertrekkende spits Wesley Moraes in het collectieve feestgedruis.

Vervolgens namen Leko en Wesley uitgebreid de tijd voor een ultiem eresaluut met knuffels en high fives voor de dolenthousiaste fans. Onze afzwaaiende coach sprong zelfs even over de boarding om de spionkop persoonlijk uit te wuiven. Van een afscheid in stijl gesproken!

Thanks Ivan!! 🇭🇷 #ILBA🔵⚫️

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zondag 19 mei 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws