Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler van Club weet: “In die twee jaar zijn er heel wat momenten dat Leko bijna buitenlag”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Heel wat prominente voetbalstemmen lijken er heilig van overtuigd dat Ivan Leko straks afscheid neemt van Club Brugge, hoe vreemd dat ook moge wezen gezien de resultaten die de Kroaat de voorbije twee jaar behaald heeft. En toch stond hij meermaals bijna op de keien…

Dat is althans toch wat Marc Degryse laat uitschijnen in een dubbelinterview met Gilles De Bilde in HLN. “Snap jij, Marc, dat Brugge niet voortdoet met Leko? Qua resultaten kun je hem toch niets verwijten?” Het is de ex-spits van Anderlecht die de knuppel in het hoenderhok gooit.

“Juist. Het is moeilijk inschatten voor mij, maar ik krijg de indruk dat de relatie tussen Leko en het bestuur niet meer zo goed zit en misschien ook niet tussen Leko en enkele spelers”, werpt Marc Degryse op.

“Dat moet dan een proces van dit seizoen geweest zijn want in de zomer hebben ze het contract van Leko nog willen aanpassen”, stelt De Bilde. “Hij vondt dat voorstel toen een vernedering. In die twee jaar zijn er heel wat momenten geweest dat Leko bijna buitenlag”, weet Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws