Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler van Club binnenkort herenigd met Preud’homme? “Gesprekken zijn heel concreet”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

In Brugge passeerden de voorbije jaren flink wat Zuid-Amerikanen. Een van hen was Felipe Gedoz. De technisch sterke Braziliaanse winger deemsterde na een sterk begin echter weg en keerde terug naar zijn thuisland, maar zou nu azen op een terugkeer naar België.

De 25-jarige Gedoz zou op weg zijn naar Standard. Dat laat Gilberto Tavares, de begeleider van onze sterke aanvaller Wesley Moraes, optekenen in de Krant van West-Vlaanderen. “Ik ben in Luik bezig met vergaande onderhandelingen om een Braziliaanse krullenbol weer naar België te halen”, klinkt het eerst nog enigszins cryptisch.

Tot de journalist de naam van Felipe Gedoz laat vallen en de lach van Tavares genoeg zegt: “Meer zeg ik niet. Ik kan alleen bevestigen dat hij nog bij Club Brugge aan de slag was. De gesprekken in Luik zijn ondertussen heel concreet”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws