Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Emotionele Leko zwaait Club uit met krop in de keel: “Dit zal ik misschien nooit meer meemaken”

©  Play Sports

Ivan Leko kreeg vanavond een pakkend afscheid in Jan Breydel en was daar na afloop dermate emotioneel en ondersteboven van dat hij met tranen in de ogen en krop in de keel voor de camera stond.

“Ik ben geëmotioneerd. Door het contact met mijn staf en de supporters verwachtte ik wel iets, maar wat er na de wedstrijd is gebeurd, zag ik niet aankomen. Dit zijn momenten die ik als coach misschien nooit meer zal meemaken”, aldus een zichtbaar emotionele Leko.

“Het is ongelofelijk en ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Alleen een grote dankjewel voor alles en iedereen hier. Ik kan geen andere woorden vinden behalve dankjewel. Dit zijn dingen en momenten die misschien maar één keer in je leven voorvallen”, klinkt het bij Play Sports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws