Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De penaltymisser van Vanaken die ons bijna nog zuur opbrak: “Eerste keer dat ik beetje twijfelde”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken die een penalty mist, dat hadden we dit seizoen nog niet gezien. Uitgerekend in die levensbelangrijke match tegen Genk liep het mis voor onze Gouden Schoen, die dé kans op de 4-1 miste en zo het momentum miste om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen.

De elfmeter van de immer koelbloedige spelmaker spatte tot zijn eigen frustratie uiteen op de dwarsligger. Geen 4-1, maar uiteindelijk in het slot van de match wel nog bijna 3-3. Gelukkig liep het dus goed af voor blauw-zwart. “Ik moet zeggen dat het de eerste keer was dat ik een beetje twijfelde over de hoek”, aldus Hans Vanaken bij Play Sports.

“Dan zie je dat je mist. Normaal ben ik voor mijn penalty altijd zeker in welke hoek ik wil trappen en ik weet niet waarom ik vandaag twijfelde, maar dat weten we weer voor de volgende keer. Het is de eerste die ik mis en laat ons hopen dat het ook de enige blijft”, besluit onze nummer 10.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws