Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De eerste woorden van Philippe Clement als nieuwe trainer van Club Brugge

Denswil en Clement

Philippe Clement zal pas volgende week woensdag uitleg geven over en bij zijn transfer van Genk naar Club Brugge, maar op de website van blauw-zwart wordt onze kersverse coach toch al even kort aan het woord gelaten.

“Eerst en vooral wil ik de hele KRC Genk-familie bedanken. Ik had er een fantastische periode met als summum het behalen van de titel. Het was geen evidente beslissing om een keuze te maken tussen twee ploegen waarmee ik heel close ben”, vertelt Clement.

“Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om terug naar Club te komen. In Genk heb ik prijzen gepakt als speler en als trainer. Bij Club slaagde ik daar ook in als speler en assistent-coach en het is nu tijd om de kroon op het werk te zetten door ook bij Club prijzen te pakken als hoofdcoach.”

Philippe Clement besluit: “Verder kijk ik er naar uit om mee te werken aan de verdere professionalisering van de Club met het nieuwe oefencomplex in Westkapelle. We gaan nu verder de concrete invulling van de staf samen bespreken. Woensdag geven we meer informatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws