Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Bilde lovend over Club Brugge-speler “Hij heeft de meeste potentie”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Arnaut Danjuma Groeneveld begon explosief bij Club Brugge en groeide meteen uit tot een sterkhouder. Vervolgens liep hij een blessure op en is hij nog op zoek naar zijn beste vorm. Gilles De Bilde is echter lovend over de Nederlander.

De Bilde vindt dat Danjuma van alle Club Brugge-spelers de meeste kans maakt om bij een Europese topclub terecht te komen. “Van alles van Brugge vind ik dát de speler met de meeste potentie voor een Europese topclub”, vertelt de analist aan Het Laatste Nieuws.

Marc Degryse vraagt zich echter af of alles mentaal wel top is bij Danjuma. “Maar zit alles lekker in zijn hoofd? Ik hoor dat hij zelf ook zeer overtuigd is dat ie Europese top is.” Danjuma is overigens na zijn blessure niet altijd zeker van een basisplaats bij Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws