Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De allerlaatse selectie van dit seizoen en er ontbreken enkele vaste waarden

© Club Brugge

Morgen probeert Club Brugge als vicekampioen het seizoen op een mooie manier af te sluiten tegen Antwerp. Ivan Leko selecteerde voor de slotmatch in eigen huis 19 spelers en opvallend is de afwezigheid van enkele basispionnen.

Eerst en vooral is er de gedwongen afwezigheid van Brandon Mechele, die geschorst moet toekijken. Ook van die andere defensieve sterkhouder Clinton Mata is geen sprake. Ook Emmanuel Dennis en Arnaut Danjuma behoren niet tot de wedstrijdkern voor de komst van The Great Old. Zijn er wel bij: de jonkies Brendan Schoonbaert en Cyril Ngonge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws