Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Euforische Clubfans steken de draak met Gents bekerverlies: “Vaaaadiiiis laat die beker zien!”

© Glenn Bogaert

Club Brugge heeft drie gouden punten gepakt in de Ghelamco Arena en dus konden de fans het mes van de Gentse bekernederlaag tegen KV Mechelen nog wat dieper in de wonde steken. Vooral Vadis Odjidja werd verbaal fel geviseerd door de meegereisde blauw-zwarte meute.

De Gentse middenvelder die ruim vijf jaar het shirt van Club Brugge droeg, had in de aanloop naar de finale van de Croky Cup laten verstaan dat hij het mooi zou vinden om de beker te kunnen tonen thuis tegen de West-Vlaamse rivaal.

Een uitdagende uitspraak die in het verkeerde keelgat schoot bij de supporters van de huidige landskampioen en die namen Vadis Odjidja voor, tijdens én na de match dan ook flink onder vuur: “Vaaaadiiis laat die beker zien!”, klonk het spottend in koor. En ook een raak spandoek mocht niet ontbreken. Wie de bal kaatst…

© Glenn Bogaert

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws