Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans niet opgezet met ref voor belangrijke match tegen Standard: “Een regelrechte provocatie”

Jelle Vossen (Club Brugge - Standard)

Overmorgen doet Club Brugge in Luik een poging om nog wat dichter bij of zelfs naast leider Genk te komen. Een makkelijke opdracht wordt het natuurlijk niet tegen Standard en bovendien hebben de Clubfans zo hun bedenkingen bij de man die de match in goede banen moet leiden.

Onze negende match in play-off 1 wordt namelijk geleid door Alexandre Boucaut, niet bepaald iemand die een goede reputatie geniet bij de blauw-zwarte achterban en op Twitter liegen de reacties er alvast niet om. Heel wat supporters van Club Brugge laten nu al hun ongenoegen blijken:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws