Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans nemen Belgische arbitrage op de korrel: “De VAR is kampioen olé olé!”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Dat Genk een verdiende kampioen is, daar zijn ook heel veel fans van Club het roerend mee eens, maar wat als bepaalde beslissingen van de VAR anders waren uitgedraaid? We zullen het nooit weten, maar wat er in de voorbije play-offs is gebeurd, steekt wel bij de Clubfans.

Dat bleek gisteren ook in de eerste helft tegen Antwerp. Toen ref Nicolas Laforge en zijn team in samenwerking met de VAR – Alexandre Boucaut zat in het busje – een paar minuten nodig hadden om de 1-0 van Loïs Openda te valideren, nam het blauw-zwarte publiek de spelleiding en bij uitbreiding de volledige Belgische arbitrage op de korrel: “De VAR is kampioen olé olé!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws