Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfans maken weer indruk op alles en iedereen met fenomenale driedelige tifo

© The Blues of F.C. Bruges

Hebt u gisteravond ook zo genoten van die schitterende tifo vlak voor de aftrap van Club Brugge-Genk? Alweer schitterend in elkaar geknutseld en uitgevoerd door onze hondstrouwe supporters.

De driedelige tifo die gisteren vlak voor de klok van zes uur werd ontvouwd in het Jan Breydelstadion was alweer een prachtig kunststukje van sfeergroep The Blues of F.C. Bruges en leverde ook schitterende beelden en heel wat lovende reacties op.

Ook voetbalcommentator Filip Joos stak bij Play Sports zijn bewondering niet onder stoelen of banken: “En of ze er hier zin in hebben, kijk naar de tifo! Prachtig!” Alweer een dikke pluim voor onze twaalfde man!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws