Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubfan pleegt hilarisch telefoontje naar Anderlecht: “Zou graag tickets bestellen voor jullie Europese campagne”

Dat Anderlecht als zesde en allerlaatste is geëindigd in play-off 1 zorgt voor het nodige leedvermaak in Brugse kringen en één supporter deed er nog een schepje bovenop met een werkelijk hilarisch telefoontje.

De fan belde zonder enige schroom naar het Brusselse clubsecretariaat met een wel heel erg bijzondere – en pijnlijke – vraag: “Ik zou graag tickets bestellen voor de Europese campagne van jullie, is dat mogelijk?”

De vriendelijke dame die hij eerst aan de lijn kreeg bij paars-wit had niks door en verbond hem zowaar door met een mannelijke collega. “Goeiemiddag meneer, ik zou graag tickets bestellen voor de Champions League alstublieft”, klonk het vervolgens doodernstig. Hoe het gesprek afliep, laten we u hieronder zelf ontdekken.

😂

Geplaatst door FC Bruges East Stand op Dinsdag 21 mei 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws