Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club verlaat piste Bongonda en richt pijlen op oude bekende van Clement’

Blue Army Flag Day 1 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Theo Bongonda leek op weg naar Club Brugge, maar het prijskaartje dat vasthangt aan de productieve flankaanvaller van Zulte Waregem doet blauw-zwart afhaken. Intussen wordt er echter al een andere piste aangeboord.

Het is uiteindelijk dan toch Racing Genk dat met de 23-jarige Bongonda aan de haal lijkt te gaan. Volgens Het Laatste Nieuws zou er een akkoord zijn op clubniveau. Met de in de steigers staande transfer van het goudhaantje zou 7 miljoen euro gemoeid zijn.

Dat forse bedrag is een brug te ver voor Club, dat nu lonkt naar Nana Ampomah. De 23-jarige Ghanese winger van Waasland-Beveren is geen onbekende voor Philippe Clement. Beide heren werkten vorig seizoen nog een half seizoen samen op de Freethiel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws