Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club lijkt één speler al zeker kwijt: “0,0 procent kans dat hij blijft, hij kan in België niets meer leren”

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Nu het seizoen bijna achter de rug is, kunnen de transferperikelen volop losbarsten. Als er één speler van blauw-zwart is die straks grof wild zal zijn op de transfermarkt dan is het wel Wesley Moraes. Onze Braziliaanse tank lijkt dan ook zo goed als zeker te vertrekken.

30 miljoen euro, dat is het monsterbedrag dat Club op het hoofd van onze aanvalsleider heeft geplakt. Een som die heel wat gecharmeerde ploegen zou kunnen afschrikken, maar toch is de begeleider van Wesley ervan overtuigd dat zijn poulain straks vertrekt.

“De kans dat hij volgend seizoen nog bij Club speelt, is nul komma nul. Het is jammer voor de Brugse fans, maar in België kan hij niets meer leren. Wesley wil met de Seleçao spelen, dat blijft zijn grote droom. Om dat te verwezenlijken moet hij absoluut naar een grotere competitie”, aldus Gilberto Tavares in Krant van West-Vlaanderen.

“Hij had deze winter al de kans om weg te gaan, maar nu is de tijd rijp om te vertrekken. Dat beseffen alle partijen, hopelijk ook de fans. Als Wesley ooit naar België terugkeert, is het naar Club Brugge. Als hij later stopt met voetballen, zou hij dat heel graag bij Club doen. Maar dan na een lange carrière in de Premier League of de Ligue 1.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws