Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club levert alweer twee Rode Duivels af, Schrijvers en Cools opgeroepen voor U21

© Belgian Football

Nu het clubvoetbal achter de rug is, mogen we ons weer opmaken voor interlandvoetbal. De Rode Duivels werken binnenkort twee EK-kwalificatieduels af en vandaag werd de selectie bekendgemaakt voor de aanstaande duels tegen Kazachstan en Schotland.

Bondscoach Roberto Martínez had opnieuw goed nieuws in petto voor twee Bruggelingen want Brandon Mechele en Hans Vanaken mogen zich opmaken voor nog twee extra wedstrijden met inzet. Op zaterdag 8 juni kijken onze twee blauw-zwarte sterkhouder Kazachstan in de ogen, drie dagen later volgt op dinsdag 11 juni een partij tegen Schotland.

Ook bij de nationale beloften mogen we uitkijken naar de prestaties van twee Clubspelers, met name Dion Cools en Siebe Schrijvers. Onze twee youngsters bereiden zich onder bondscoach Johan Walem voor op het EK U21. Ook onze huurling Jordi Vanlerberghe is er trouwens bij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws