Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club haalt alles uit de kast met speciale oproep aan fans en zalig (voor)programma

© Club Brugge

Nog drie keer slapen en we weten of Club Brugge erin slaagt om zich weer helemaal in de titelrace te knokken. Tegen Genk moet en zal er gewonnen worden en bij blauw-zwart laten ze niks aan het toeval over.

De club lanceert op de sociale media een speciale oproep gericht aan de fans: “We zeggen het vaak, maar club heeft zijn twaalfde man nu echt nodig. Zondag is het van moeten, zondag kunnen we belangrijke punten halen tegen Genk. Daarom roepen we elke supporter, in elke tribune, op om vroeger naar het stadion te komen”, klinkt het vol passie en vuur.

“Vertrek een halfuurtje vroeger, laat dat laatste pintje staan en kom naar het stadion. Beman je plaats, vul je vak en geef onze spelers reeds bij de opwarming de vocale steun die het Jan Breydelstadion al zo vaak in vuur en vlam gezet heeft.” En om de boel helemaal in lichterlaaie te zetten, wordt er ook een volledig voorprogramma voorzien. Klik op de link hieronder!

https://www.facebook.com/events/383550928947587/

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws