Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge zoekt naar nieuwe spits: “Natuurlijk stop je geld in beslissers”

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

De kans is groot dat Wesley Moraes aan het einde van het seizoen vertrekt bij Club Brugge. Daarom zijn Vincent Mannaert en co op zoek naar een nieuwe spits.

Wesley lijkt te gaan vertrekken bij Club Brugge. “Hij zou onze zomer er veel makkelijker op maken door nog een jaartje te blijven (lacht), maar als ik hem zo hoor, en op basis van de telefoons die ik krijg, dan zeg ik: het is meer dan waarschijnlijk dat Wesley straks vertrekt”, vertelt Mannaert aan Het Laatste Nieuws.

Club Brugge wil gerust wat geld op tafel leggen voor een goede vervanger. “We hébben al eens overbetaald voor een goede ‘9’: Rezaei. Dit gezegd zijnde: ik geloof in Rezaei voor volgend seizoen. Maar om op jouw vraag te antwoorden: natuurlijk stop je je geld eerder in je ‘beslissers’. Wij hebben destijds drie miljoen betaald voor Castillo, hij brak niet door, maar we hebben er nadien toch nog op verdiend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws