Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wrijft zich in de handen, Clement heeft technische staf al in gedachten’

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge wrijft zich in de handen. Het ziet er naar uit dat Philippe Clement meer en meer naar een overgang naar Blauw-Zwart lonkt. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de oefenmeester ook al zijn technische staf in gedachten.

Zo wil Clement Club Brugge-icoon Gert Verheyen als assistent. De oefenmeester hoopt ook dat huidige assistenten Johan Van Rumst en Bram Swinnen mee zullen gaan naar Brugge. KRC Genk praat echter met Clement én zijn assistenten voor een verlengd verblijf.

Club Brugge heeft al afscheid genomen van coach Ivan Leko en is op zoek naar een opvolger. Clement lijkt de ideale kandidaat. Hij is een kind van het huis en de coach zal binnenkort met duidelijkheid komen. “Het heeft geen zin om dit nodeloos te rekken”, liet Clement weten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws