Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil van Wesley de duurste uitgaande transfer ooit van JPL maken’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Het ziet er naar uit dat Wesley Moraes sowieso zal vertrekken bij Club Brugge. Nu is het nog maar de vraag naar welke club en hoeveel Blauw-Zwart kan vangen voor de bonkige aanvaller.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge voor niets minder dan de jackpot wil gaan. Blauw-Zwart wil van Wesley Moraes de duurste uitgaande transfer ooit van de Jupiler Pro League maken. Momenteel gaat die eer naar Youri Tielemans die voor 25 miljoen euro de overstap maakte naar AS Monaco.

Club Brugge haalde Wesley voor één miljoen euro op bij Trencin dus het zal sowieso wel flinke winst maken. Toch houdt de club voet bij stuk en wil het dertig miljoen euro vangen. Eerder wees de club ook al een bod van 25 miljoen euro af van het Chinese Guangzhou Evergrande. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws