Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge voert verregaande gesprekken met nieuwe Izquierdo’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge is bezig met de selectie te versterken om volgend seizoen weer vol voor de titel te gaan. Volgens Het Nieuwsblad is Blauw-Zwart verregaande gesprekken aan het voeren met Nordsjaelland voor Jonathan Amon.

Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge zo’n drie miljoen euro op tafel wil leggen voor de Amerikaanse vleugelspeler die een type Izquierdo zou zijn. Amon heeft een ferme versnelling en is zo goed als tweevoetig. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Nordsjaelland en speelde daarvoor in de VS.

In november 2017 maakte de 20-jarige Amon zijn debuut en dit seizoen speelde hij 24 wedstrijden voor Nordsjaelland. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij twee assists. In 2018 maakte hij ook zijn debuut voor het Amerikaanse nationale elftal. Hij zou een vervanger kunnen zijn voor mogelijke vertrekken Arnaut Danjuma Groeneveld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws