Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge rondt nu al eerste (zomer)transfer af en die kost 3 miljoen euro’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge strijdt nog volop mee voor de titel, maar ondanks het nog lopende seizoen maakt blauw-zwart ook al werk van de toekomst. Zo zou de landskampioen nu al op het punt staan om een allereerste zomertransfer af te ronden.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club op bestuursniveau een akkoord van 3 miljoen euro met het Zweedse Hammarby over Kossounou Odilon. De 18-jarige centrale verdediger streek gisteren neer in ons land en zou vandaag al zijn medische tests afgelegd hebben.

Dat Vincent Mannaert zo kort op de bal speelt, heeft alles te maken met de interesse van andere Belgische topclubs want ook AA Gent en vooral KRC Genk hebben Odilon op de radar staan. De Ivoriaanse verdediger kan trouwens ook als verdedigende middenvelder uit de voeten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws