Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge lonkt ook naar Brys als mogelijke opvolger voor Leko’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Het contract van coach Ivan Leko bij Club Brugge is nog steeds niet verlengd. Het ziet er naar uit dat een vertrek aanstaande is. Gazet van Antwerpen meldt dat ook Marc Brys in beeld is als mogelijke opvolger voor Leko.

Club Brugge heeft Brys van Sint-Truiden op het verlanglijstje staan als mogelijke opvolger voor Leko. De Kroaat pakte afgelopen seizoen de landstitel met Blauw-Zwart, maar kwam dit seizoen meerdere keren in opspraak. Vooral na ‘Operatie Propere Handen’ werd zijn reputatie besmeurd.

Naar verluidt ziet ook KAA Gent de komst van Brys wel zitten. De Buffalo’s kennen een minder seizoen en vooral in Play-Off 1 worden de prestaties van oefenmeester Jess Thorup flink onder de loep genomen. Ook Charleroi-coach Felice Mazzu wordt bij beide clubs genoemd. Philippe Clement wordt al weken nadrukkelijk in verband gebracht met Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws