Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge geeft strijd om Bongonda niet op en onderhandelt’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Theo Bongonda is grof gewild. Vooral KRC Genk wil ver gaan voor de sterkhouder van Zulte Waregem, maar ook Club Brugge is niet van plan de strijd zomaar op te geven, dat laat Het Belang van Limburg weten.

De vraagprijs van Zulte Waregem is echter niet mals. Naar verluidt verlangt Essevee zo’n zeven á acht miljoen euro. Eerder zou het al een bod van zes miljoen euro hebben geweigerd. Makelaar Fouad Ben Kouider zat afgelopen dagen samen met Club Brugge.

KRC Genk wil dan weer een huurspeler als pasmunt gebruiken. Naast Club Brugge en Genk blijven ook Standard Luik en RSC Anderlecht geïnteresseerd. Ook zou er buitenlandse interesse zijn voor Bongonda. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws