Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse titeldroom is ineens weer springlevend: “Het geloof is er absoluut en is er ook altijd geweest”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Niks dan blije gezichten gisteren bij alles en iedereen die blauw-zwart is. De fans bouwden na afloop een feestje en ook de spelers van Club genoten zichtbaar van de belangrijke 3-2 zege tegen leider Genk. Zo ook Mats Rits, die samen met zijn ploegmaats mag blijven dromen.

“De sfeer was vandaag ongelooflijk, vanaf het moment dat we met de bus aankwamen, was iedereen al op post en dat heeft ons een enorme boost gegeven. We wisten dat het van moeten was vandaag en ik denk dat we verdiend gewonnen hebben”, aldus Mats Rits bij Play Sports.

“In de eerste 20 à 25 minuten van de tweede helft hebben we alles op alles gezet. We hadden tijdens de rust ook gezegd om gewoon te blijven doorduwen en dat heeft iets opgeleverd. Alles is nog open, ook al weten we dat Genk nog drie punten meer heeft. Het geloof is er absoluut nog en is er altijd geweest. We hebben altijd in onze eigen kracht geloofd.”

Blijven winnen, is evenwel een must: “We spelen goeie play-offs en moeten gewoon naar onszelf kijken. We moeten elke match winnen. Het is nu leuk, we hebben onze taak gedaan, maar dat het lijkt alsof we al kampioen zijn, daar denken we zeker niet aan. We blijven rustig met de voeten op de grond want het is knokken en dat begint donderdag op Standard.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws