Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alweer in de prijzen gevallen Vanaken heeft fantastisch nieuws voor de Clubfans

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken is weer een individuele trofee rijker en de kersverse Profvoetballer van het Jaar kreeg vanavond de vraag of hij niet toe is aan een nieuwe uitdaging nu hij op collectief en persoonlijk vlak zo ongeveer alles gewonnen heeft.

Het antwoord van onze trouwe spelmaker is echter geruststellend voor de blauw-zwarte fans: “Er is op dit moment niks concreets aan de orde en zolang dat het geval is, is dit voor mij geen thema. Ik speel hier voor de prijzen, ben belangrijk en heb nog een doorlopend contract. Ik ben heel gelukkig bij Club Brugge”, verzekert Vanaken bij Het Nieuwsblad.

En onze onvermoeibare Limburgse middenvelder had nog een extra boodschap in petto voor de Clubfans, eentje met het oog op de levensbelangrijke thuismatch tegen Genk van aanstaande zondag:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws