Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als we 25 op 30 zouden halen en Genk wordt nóg kampioen moet je hen gewoon proficiat wensen”

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Hoe het straks ook afloopt: Club Brugge zal – zeker mits nog twee zeges in de resterende matchen – kunnen terugblikken op een mooi parcours in play-off 1. Blauw-zwart telt nu al zeven punten meer dan vorig jaar na 10 matchen. En toch zou een mogelijke 25 op 30 nog kunnen betekenen dat we op een tweede plaats stranden.

“Het zou enorm jammer zijn om er na zo’n goeie play-off 1 naast de titel te grijpen. Wij zijn winnaars en voor ons is het alles of niks. De tweede plaats betekent niks voor ons, voor de club is dat natuurlijk anders want een tweede plaats geeft recht op de voorrondes van de Champions League en Europees voetbal, maar voor ons is het alles of niks”, benadrukt Ivan Leko.

Hoe is het gesteld met de Brugse hoop nu de kloof met Genk nog maar drie punten bedraagt? “De situatie is een beetje dezelfde als voor de match tegen Genk. Wij hopen op een mirakel en moeten gewoon ons ding proberen te doen en dat is onze match op Standard winnen. We gaan nog twee matchen ons best doen om te winnen”, spreekt onze Kroatische coach klare taal.

“Als we het seizoen kunnen afsluiten met 6 op 6 en met een totaal van 25 op 30 dan zou dat een record zijn voor Club in 10 jaar play-offs. Misschien is het Standard ook één keer gelukt in play-off 1, dat weet ik niet precies. Als straks blijkt dat Genk ondanks ons parcours nóg beter is en toch kampioen wordt dan moet je hen gewoon proficiat wensen”, is onze coach oprecht.

“Zij hebben een fantastisch seizoen gedraaid met mooi voetbal en een grote voorsprong, met alles. Maar ook wij hebben het goed gedaan. Onze focus ligt gewoon op wat wij doen want Genk heeft alles in handen. We willen gaan voor een mooi einde van het seizoen en tegelijkertijd hopen we op een mirakel. Of ik op Anderlecht reken? Neen, ik reken enkel op Club Brugge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws