Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als Genk geen kampioen wordt, is het niet correct geweest en de puntendeling is een schande”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - KRC Genk)

De suprematie van Genk was dit jaar behoorlijk groot, maar toch maakt Club Brugge nog altijd kans op de titel. Aimé Antheunis zou het echter niet verdiend vinden als een ander team dan zijn Limburgse ex-club met de hoofdprijs aan de haal gaat.

“Genk zou sowieso een verdiende kampioen zijn. Het heeft het hele seizoen op kop gestaan. Als Genk geen kampioen wordt, moet je kunnen zeggen dat het niet correct geweest is. Ik ben voorstander van play-off 1, maar de deling van de punten is een schande”, stelt Antheunis bij Sporza.

Al is de voormalige bondscoach wel van oordeel dat het nog lastig kan worden voor de leider en titelfavoriet: “Ik denk dat Genk tegen Club een tik heeft gekregen. De coach moet nu uiteraard zeggen dat er geen twijfels zijn, maar het mag dan wel niet snel tegenzitten tegen Anderlecht. Ik verwacht toch een moeilijke match, al denk ik dat Genk toch een punt zal pakken en het dan zondag thuis afmaakt tegen Standard.”

De ex-trainer van Genk en Anderlecht besluit: “Genk moet minstens een punt pakken want ik denk dat Club Brugge 6 op 6 zal halen. Ik heb de indruk dat Club momenteel over iets meer kracht, duelkracht en loopvermogen beschikt dan Genk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws