Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo beleefden drie bekende Clubfans zege op Anderlecht: “Vier vingernagels kapotgebeten en opgegeten”

Geert Hunaerts (Club Brugge - Gent)

De euforie en opluchting bij de vele Clubfans na afloop van de historische 2-3 overwinning in het Astridpark was immens. Ook drie bekende blauw-zwarte Vlamingen wisten met hun geen vreugde geen blijf en beschrijven hun gevoelens na die onvergetelijke avond.

“Ik was er gisteren bij in het hol van de leeuw. Vier vingernagels heb ik kapotgebeten en opgegeten. Het is geweldig om te zien wat voor weelde we in onze kern hebben. Toen ik Danjuma zag klaarstaan om in te vallen, wist ik dat hij er eentje zou binnen leggen”, vertelt Callboys-acteur Rik Verheye aan Het Laatste Nieuws.

“Een heel fijne match om te zien, alleen jammer dat het nog spannend werd. Dat had niet gehoeven, maar goed. Een werkelijk historische overwinning voor ons”, aldus de man die gestalte geeft aan Jay Vleugels.

Ook VTM-nieuwsanker Stef Wauters getuigt: “In de namiddag had ik al het gevoel dat het zou gebeuren. De afgelopen jaren hebben we dat vaker gezegd toen Club in de flow zat, maar nu voelde je dat nog meer”, klinkt het.

“Na de tegengoal had ik geen schrik, zeker niet toen Leko Danjuma als joker in het veld bracht. Het was al 21 jaar geleden, maar nu is de ban gebroken. Eindelijk zijn we daar vanaf. Nu zullen we de volgende 21 jaar winnen op Anderlecht”, lacht Wauters.

En ook Geert Hunaerts, bekend van de soapserie Thuis en de voetbalfilm Team Spirit, beschrijft zijn avond en emoties: “Ik heb de wedstrijd thuis bekeken. Met mijn kat en die zal het ook geweten hebben. Ze begon naast mij op de zetel en is helemaal achteraan de woonkamer geëindigd.

Het was een wedstrijd waarvan je ’s middags al in je buik voelde dat het geen gewone wedstrijd zou worden. Elk jaar komt dat thema opnieuw ter sprake, we moesten dringend eens winnen in Anderlecht. Bij deze is dit uitgewist en daar zijn wij als Clubfans heel erg blij mee”, besluit Hunaerts. 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws