Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley maakte op één vlak veel progressie dit seizoen, met dank ook aan Leko: “Hij praatte veel met mij”

© Glenn Bogaert

Wesley Moraes zette dit jaar alweer een serieuze stap vooruit als targetspits. De Braziliaanse bonk is nog altijd geen doelpuntenmachine, maar vindt dat hij op één specifiek vlak wel bijzonder veel progressie heeft geboekt het voorbije seizoen. Met dank aan de technische staf.

“In het positie kiezen binnen de zestien heb ik het meeste progressie gemaakt. Ik heb daar na de training veel aan gewerkt met assistent Edward Still. Daarnaast praatte de trainer heel veel met mij, benadrukte hij dat ik binnen de zestien moest opduiken. Voorin moest blijven”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

“De trainer vraagt me altijd om niet te ver terug te vallen, tenzij op spelhervattingen. Soms vergeet ik dat en zak ik wat dieper terug, ook om eens de bal te voelen als we wat minder dominant zijn, maar dan krijg ik daar altijd opmerkingen over. Die vierde goal tegen Standard, zo wil hij me graag zien voetballen. Als de bal op de flank is, opduiken aan de eerste paal, de verdediger afhouden en scoren”, vertelt Wesley.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws