Wesley krijgt vraag over topschutter Samatta, maar reageert gevat: “Ik vind van mezelf dat ik beter ben”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans
Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Met 21 goals achter zijn naam is Ally Samatta goed op weg om topschutter te worden in de Jupiler Pro League. De spits van Genk doet daarmee negen stuks beter dan zijn collega Wesley Moraes van Club Brugge. Maar wat is nu het grote verschil tussen beide aanvallers?

Die vraag legde Sport/Voetbalmagazine voor aan onze 22-jarige Braziliaanse aanvalsleider: “Ik denk dat hij voetbalt zoals Abdoulay Diaby vorig jaar. Meer de ruimte in, minder op kracht. Misschien krijgt hij daardoor wat meer kansen dan ik, omdat hij wat vaker los wordt gelaten. En is dat de reden waarom hij vaker scoorde”, laat Wesley optekenen.

“Dat is iets waar ik ook aan werk, meer ruimte maken voor mezelf. Diep gaan, in plaats van de bal in de voet te vragen. Ik ben snel, dat zou moeten kunnen. Of ik completer ben? Geen idee. Ik vind van mezelf dat ik beter ben”, lacht Wesley. “Maar vraag het hem en hij zal hetzelfde antwoorden. Ik laat het aan de buitenwereld om daarover te oordelen. Hij is belangrijk voor Genk en ik voor Brugge.”

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws