Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley, Bongonda en Vanaken in top drie beste spelers van JPL volgens algoritme

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

SciSports data heeft een berekening gemaakt voor de beste spelers in de Jupiler Pro League. Het bedrijf maakt een algoritme gebaseerd op de huidige en potentiële invloed van de spelers.

Op de eerste plaats prijkt Club Brugge-aanvaller Wesley Moraes. Met een SciSkill van 87.6 en een potentieel van 108.2 blijft hij de verrassende nummer twee Theo Bongonda voor. Vervolgens komt Hans Vanaken op plek drie.

De top vijf wordt vervolledigd door KRC Genk-sterkhouders Leandro Trossard en Ruslan Malinovskyi. De top vijf wordt aldus gedomineerd door spelers uit Brugge en Genk. Bongonda van Zulte Waregem is ook belangrijk voor Essevee in Play-Off 2 en staat aldus op een tweede plek.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws