Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley benoemt beste spits van België: ‘Ik, maar zij zijn ook goed’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het in de klassieker op tegen RSC Anderlecht. Wesley Moraes is een belangrijke kracht van coach Ivan Leko en aan vertrouwen heeft de Braziliaan geen gebrek.

Wanneer er gevraagd wordt wie de beste spits van België is, antwoordt Wesley vol vertrouwen: (lacht schalks) “Ikzelf, natuurlijk. En als ik andere namen moet noemen? Samatta, Santini en die spits van Zulte Waregem. Juist, Harbaoui. Da’s een goeie. De spitsen die ik noem, hebben een neus voor de goal. Ze kunnen afwerken”, vertelt Wesley aan Het Belang van Limburg.

Afwerken zou het grootste werkpunt van Wesley zijn, maar daar is hij niet met akkoord. “Nee. Het is niet zo dat ik moet bijtrainen op afwerken omdat ik niet de juiste techniek of neus voor goals heb. Het heeft gewoon te maken met geluk en met het feit dat de bal niet altijd op het juiste moment voor doel komt”, aldus Wesley.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws