Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Wat ben je met een tweede plaats? In een topclub ben je kampioen of helemaal niks”

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Dat Ivan Leko een rasechte en geboren winnaar is, is gisteren nog maar eens gebleken tijdens zijn persconferentie in de aanloop naar de altijd beladen topper tegen Anderlecht. Onze Kroatische coach kreeg de vraag of hij straks ook vrede zou kunnen nemen met een tweede plaats.

En zijn glashelder antwoord liet niet lang op zich wachten: “Als we de titel niet pakken, zal de ontgoocheling groot zijn bij mij. Een tweede plaats, wat stelt dat voor in voetbal? Wat ben je daarmee? In een topclub ben je kampioen of helemaal niks”, stelt Leko resoluut.

“Je kan natuurlijk ook excuses zoeken en spreken over blessures, pech met de VAR of momenten van een slechte en softe mentaliteit, maar eigenlijk telt in een topclub alleen de eerste plaats. Wij hebben nu in ieder geval een nieuw Club Brugge nodig. Of het oude Club Brugge van de eerste drie matchen”, aldus onze 41-jarige T1.

“Een Club met power, energie, overtuiging, intensiteit en de grinta om te winnen. Daar hebben we de voorbije week goed op getraind. Alles wat wij moeten doen, is klaar en duidelijk: gewoon het DNA van Club Brugge en ons collectief voetbal tonen. Voor individueel voetbal is geen ruimte.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws