Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer ziet hoe supersub Danjuma weg plaveit naar historische zege: “Hij is een klasse apart”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Hij heeft er bijna vijf jaar op moeten wachten, maar Ruud Vormer mag eindelijk zeggen dat hij met Club een match heeft gewonnen op het veld van aartsrivaal Anderlecht. Al werd het blauw-zwart in een eerder povere tweede helft wel nog even flink heet onder de voeten.

“De vloek is eindelijk verbroken en in mijn ogen dik verdiend. Ik denk dat we in de eerste helft fantastisch speelden. In de tweede helft kom je onder druk, krijgen zij kansen, komen ze terug en dan denk je: ‘Daar gaan we weer.’ Of het gevoel er was dat het opnieuw zou mislopen? Ja tuurlijk, dat gebeurt hier op het veld van Anderlecht vaker, toch?”

Maar toen kwam die ene verlossende flits van invaller Arnaut Danjuma:
“Dan heb je Groeneveld, dat is een klasse apart. Hij is zeker een wapen en ready voor de play-offs, dat zag je vandaag.” Hoe is het toch mogelijk dat Club het nog zo lastig kreeg ondanks die 0-2? “Ja, weet je, we zakten te veel terug en we hadden geen druk meer op de bal”, stelt Vormer eerlijk.

“Als je Anderlecht laat voetballen dan heb je een groot probleem want het zijn natuurlijk hartstikke goeie voetballers. In de eerste helft zie je dat we goed druk zetten en dan weten ze het niet meer. Of we te laks uit de kleedkamer kwamen? Nee dat niet, ik denk dat zij het gewoon goed deden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws