Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer ontfermde zich over ongelukkige speler van Standard en werd daar op mooie wijze voor beloond

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

De pijnlijke owngoal van Zinho Vanheusden tegen Club Brugge is ongetwijfeld een van de meest schlemielige momenten van de voorbije maanden in onze Jupiler Pro League. De jonge verdediger zat in zak na de 1-0, maar werd op schitterende wijze opgevangen door Ruud Vormer. En onze kapitein kreeg vervolgens een mooie geste terug.

“Ik ging als eerste naar hem toe na de wedstrijd want ik ben fan van die jongen. Héél goeie voetballer en verdediger. Pas 19 jaar. ‘Nu moet je een grote meneer zijn en doorgaan’, zei ik hem. ‘Je zal reacties krijgen, maar je moet gewoon je ding doen.’ Eén dag later stuurde zijn vader een berichtje om mij te bedanken. Ik vond het een normale reactie van mij. Zoiets wens je niemand toe”, vertelt Ruud Vormer in Het Laatste Nieuws. Klasse, Ruud!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws