Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer met mes tussen de tanden naar Anderlecht: “Als we spelen ­zoals tegen Gent wil ik het nog wel eens zien”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Het lijkt nu of nooit voor Club om de vloek van ruim 21 jaar zonder zege op het veld van Anderlecht te doorbreken. En dat beseft ook Ruud Vormer maar al te goed. Onze kapitein is dan ook hypergemotiveerd om morgen een vervolg te breien aan de glansprestatie tegen AA Gent.

“We moeten even goed beginnen als vorige keer in Anderlecht en dan ook effectief doorduwen. Het wordt dringend tijd dat we daar eens winnen. Moeilijk is het op Anderlecht altijd, maar als we spelen ­zoals tegen Gent, dan wil ik het wel nog eens zien”, aldus Vormer in Het Nieuwsblad.

Ook Stefano Denswil staat op scherp: “Dat we tegen Gent zo’n prestatie hebben kunnen neerzetten, daar zijn we hartstikke blij mee. Dit moeten we meenemen richting donderdag. Hoelang we niet gewonnen hebben op Anderlecht? Ik wil het er liever niet over hebben”, lacht de linksbenige verdediger.

“In 1998, ik weet het. Hoe oud ik toen was? Ze waren nog niet eens met mij bezig volgens mij”, grapt onze andere ervaren Nederlander bij Play Sports. “Ik zit hier al bijna vijf jaar en ik heb daar vijf jaar niet gewonnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws