Vormer kon net als Pozuelo veel geld scheppen, maar: “Als je het goed hebt, waarom moet je dan weg?”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Alejandro Pozuelo verliet Genk in volle titelstrijd omdat hij in de Amerikaanse MLS veel meer kon verdienen. Een keuze die niet bepaald werd gesmaakt door de fans van de leider. Hoe zouden supporters van Club Brugge eigenlijk reageren, mocht bijvoorbeeld Ruud Vormer ineens voor het grote geld kiezen?

Misnoegde supporters van Genk knoopten in het uitvak van Zulte Waregem een pop op die Pozuelo moest voorstellen, zou zoiets onze kapitein kunnen overkomen? “Dat denk ik niet. Ik lig toch heel anders bij de supporters dan Pozuelo bij de fans van Genk”, is Vormer overtuigd in Het Nieuwsblad.

“Ik had het ook kunnen doen, afgelopen zomer. Saudi-Arabië. Ik kon er een veelvoud verdienen, maar als je het goed hebt, waarom moet je dan weg? Om het leven van je ­kinderen te vrijwaren? Dat kan in België ook, hoor”, aldus onze Nederlandse publiekslieveling.

“Ik ­begrijp de keuze van Pozuelo wel. Alleen het moment waarop niet. Als ik hem was, zou ik lekker met Toronto gaan ­babbelen. ‘Ik kom in de zomer, maar laat me nu effe proberen kampioen te worden met Genk.’ Zo had ik dat gedaan.”

Laaste nieuws

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...

Blijft Club Brugge dit jaar met lege handen achter?

Club Brugge was bezig aan een uitmuntend seizoen. Niets leek blauwzwart nog in de weg te liggen om de dubbel te pakken....

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...