Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer haalt uit naar de VAR: “Wat een schande weer”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft een slechte zaak gedaan in de strijd om de titel. Blauw-Zwart speelde 0-0 gelijk op het veld van Antwerp. De manschappen van Ivan Leko vinden echter dat ze benadeeld werden.

Er werd geen penalty gegeven nadat Jelle Van Damme aanvaller Loïs Openda foutief in het strafschopgebied afstopte. De VAR greep ook niet in. Ruud Vormer kon zijn ogen niet geloven. “Wat een schande weer. Als dit op het middenveld was gebeurd, had de ref altijd gefloten”, begint Vormer tegenover Het Laatste Nieuws.

“Dat de VAR niet ingreep en zei: ‘Hey scheidsie, ga eens even kijken’, dat begrijp ik niet. Je moet die strafschop gewoon fluiten. Je zou op de VAR moeten kunnen vertrouwen, want zij zien alles. Zij kunnen alle beelden heropvragen, maar nu met dit… We worden opnieuw benadeeld”, aldus de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws