Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VIDEO: WOW! Denswil showt zijn klasse met magistraal technisch hoogstandje

© Play Sports

Club maakte er gisteren een ware demonstratie van in de ‘Slag om Vlaanderen’ en de fans konden de uitblinkers niet op één hand tellen. Een van die toppers was Stefano Denswil en die bekroonde zijn match ook nog eens met een werkelijk magistraal technisch hoogstandje.

Dat onze 25-jarige centrale verdediger over een flinke dosis technische bagage beschikt, weten we al langer, maar wat hij gisteren zo’n tien minuten voor tijd uit zijn sloffen toverde aan de rand van de Gentse zestien was toch echt wel verbluffend.

De touch of genius van Stefano belandde bijna zelfs in de wedstrijdannalen als een assist. Jammer dat Siebe Schrijvers het pareltje van een pleintjesvoetbalmove niet kon omzetten in een goal. De fans staken hun bewondering hoe dan ook niet onder stoelen of banken. Geniet hier nog eens na van de geniale ingeving:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws