Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken ruikt bloed na 6 op 6 tegen aartsrivalen: “Willen zo snel mogelijk over Genk springen in het klassement”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Zes punten uit twee matchen tegen AA Gent en Anderlecht, beter kon blauw-zwart écht niet aan de play-offs beginnen. De weg richting de titel is ondanks de gezwinde start nog lang, maar nu de kloof met Genk al tot een puntje is herleid, hebben ze bij Club Brugge bloed geroken.

“We hebben nu 6 op 6 en gaan absoluut voor de titel. Genk heeft al een fantastisch jaar gehad en zij zijn ook nog steeds favoriet, maar het is aan ons om hen onder druk te zetten”, opent Hans Vanaken op de officiële website van de landskampioen.

“En daar zijn we goed mee begonnen. We komen nu op 1 punt en willen natuurlijk zo snel mogelijk over hen springen in het klassement. Al blijft Genk een ploeg die het goed doet”, klinkt het bij onze spelmaker.

“Er is een kloofje tussen de eerste drie en de vierde in het klassement, maar in de play-offs kan het snel gaan. Twee matchen op rij verliezen of op een gelijkspel blijven steken en andere ploegen kunnen weer dichterbij komen of uitlopen. ”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws