Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken geeft toe: “Ja, de kritiek bij Club Brugge was soms te veel”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken is niet meer weg te denken uit het elftal van Club Brugge en coach Ivan Leko. In het verleden was dat wel eens anders en kreeg de middenvelder bakken kritiek over zich heen.

Vanaken laat zich uit over de moeilijkste periode bij Club Brugge. “Ik heb er mijn slaap niet voor gelaten, hoor. Ja, de kritiek was soms te veel. Mijn eerste vier maanden bij Club zijn de moeilijkste geweest – ik speelde twee weken wel, twee weken niet…”, vertelt Vanaken aan Het Laatste Nieuws.

”Ik miste ritme, en toen kon ik de commentaren wel begrijpen”, gaat Vanaken verder. “Maar eenmaal ik alles kan spelen, haal ik gewoon mijn cijfers.” De middenvelder vreet veel kilometers, en heeft dat ook nodig. “Ik wel, ja – andere spelers niet. Dries Mertens krijgt vaak het etiket: supersub. Dat is een kwaliteit, hé, maar dat zul je nooit van mij kunnen zeggen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws