Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitzinnig Brugs bezoekersvak jent RSCA-fans: “Waar is het geld van dikke Hein?”

Wie er vanavond bij was in het Constant Vanden Stockstadion zal het alleen maar kunnen bevestigen: de sfeer in het bezoekende vak was 90 minuten fenomenaal en de blauw-zwarte fans lieten ook niet na om ferm de draak te steken met de actualiteit en in het bijzonder de financiële vete tussen Anderlecht en ex-coach Hein Vanhaezebrouck.

“Waar is het geld van dikke Hein?”, klonk het meermaals spottend vanuit het met volle teugen genietende uitvak. Een duidelijke verwijzing naar het spraakmakende interview van Hein Vanhaezebrouck van eerder deze week. Daarin deed de ex-coach van paars-wit zijn beklag over het feit dat Anderlecht hem nog steeds niet volledig heeft uitbetaald.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws