Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee keer miserie met dezelfde man: “Was het wel goed idee om zelfde videoref te sturen als in Genk?”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

De frustratie bij iedereen die blauw-zwart een warm hart toedraagt, is gisteren weer wat groter geworden. Na de onbegrijpelijke penalty die we vorige week te slikken kregen, werden we gisteren wéér genekt door de VAR. Uitgerekend dezelfde videoref van in Genk…

Net als in de Luminus Arena was het Tim Pots die op de Bosuil de honneurs moest waarnemen en ook deze keer ging de videoref in kwestie flagrant in de fout, alwéér in het nadeel van Club. Een schop in de zestien van Jelle Van Damme op Loïs Openda werd immers niet bestraft met een penalty.

“De scheidsrechter floot niet, de VAR reageerde niet. Geen clean error blijkbaar, na wat toch een duidelijke penalty leek. De frustratie in Brugge was terecht. Je kan je de vraag stellen of het een goed idee was om dezelfde videoreferee te sturen als in Genk-Brugge. Twee weken op een rij kregen we commotie met dezelfde VAR”, merkt Tom Boudeweel op bij Sporza.

“De VAR is er om het scheidsrechterstrio te verbeteren, niet om hen te ondersteunen. En dat roept nog meer vragen op: is het een goed idee om mensen die niet meer actief zijn als scheidrechter nu in het busje te zetten? Voer voor interne discussie. Maar waar de hele voetbalwereld op zit te wachten: waarom is er nog niet gecommuniceerd over het geval van vorige week? Bizar”, klinkt het bij de radiocommentator.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws